Nachtelijke update | Dag twee-en-een-half

Woest weer! Een gitzwarte lucht voorspelde al niet veel goeds, maar de werkelijkheid was nog stoerder.

De stormachtige wind zorgde voor vonkenregens uit de brandende vuurkorven op de camping. De korf van mijn buurman stond bovenwinds. Om de tent te redden uit de vonkenstorm hebben we de vuurkorf met twee houtblokken als draagconstructie verplaatst naar een plek verderop. Tactisch geplaatste dakpannen tegen de korf hield de wind er grotendeels uit, en de vonken er grotendeels in.
De scheerlijnen aan de HubbaHubba gemaakt, om de vorm er enigszins in te houden 🙂
Die nacht een onweer, bliksem en donder, meegemaakt zoals nog niet eerder. Slagregens met bliksemflitsen, meerdere per seconde misschien wel veertig achter elkaar. Rollende donders van links naar rechts, minutenlang aaneen gesloten. Behoorlijk intimiderend in een tentje.
Vannacht om vijf uur regende het nog, ben benieuwd wat de morgen brengt.