Nieuwe start website…

Net voor de start van de zomervakantie van (het Covid-19-jaar) 2020 de website voorzien van een nieuw thema en ontdaan van alle historie.
De kans op gebroken internet-verwijzingen is niet heel groot. Deze historie was niet heel indrukwekkend, de eerste berichten 2010, aangevuld met gemiddeld één keer per twee en een half jaar een nieuw bericht. 🙂 De historie van de herontdekking van het fietsen in 2015 blijft op de site, de posts van daarvoor zijn verwijderd.

Het (goede) voornemen is om de voorbereidingen, foto’s en verslagen van gemaakte fiets- en wandeltochten hier te plaatsen.
De voorbereidingen voor de fietstocht over de LF-Kustroute naar Drenthe beginnen vorm te krijgen! Mogelijk plaats ik ook nog wat foto’s van de laatste maanden; zoals de niet-al-te-scherpe-maar-wel-gemaakte foto van de ijsvogel(!) in het Westerpark Zoetermeer.